Brockolie

 Ivor,

drums en zang.   

 

Liefde voor muziek is iets wat al in je jeugd ontstaat. Op jonge leeftijd genoot ik al van de gezellige zondagen waarop mijn familieleden samen muziek maakten. Opa, oma, ooms en tantes, iedereen deed mee.

 

Als kleine jongen begon ik mijn drum carrière op een lege wasmiddelton. Later heb ik enige tijd “trommelles” gehad bij de muziekvereniging in Braamt.

 

 

Toen ik een jaar of 16 was, verdween het muziek maken wat naar de achtergrond. In die tijd genoot ik vooral van de “sound” van mijn Kreidler bromfiets.

 

 

 

 

Ook die periode ging voorbij en begon het muziek maken weer te kriebelen. De keuze viel toen op toetsen. Ik kreeg orgelles in de destijds welbekende bus van Toon Sileon en vervolgens keyboardles aan huis.

 

Rond mijn 25e ben ik toch weer teruggegaan naar mijn jeugdliefde: drummen. Sindsdien heb ik me uitgeleefd op diverse drumstellen, van Basix tot Pearl en van akoestisch tot digitaal. Heb ik wat drumlessen gevolgd bij een drumschool, diverse tips van mijn drummende zus gekregen en heel veel geoefend. En toen kon ik letterlijk aan de slag bij The Rebbels. Deze band is later overgegaan in That’s it.

 

 

 

 

Na een jaartje of tien werd het tijd voor wat nieuws. Dankzij Ed en zijn connecties, en wat hulp van Marktplaats, is toen Brockolie ontstaan. Over Brockolie kun je heel lang uitweiden, maar eigenlijk is het samen te vatten in drie woorden: één brok gezelligheid!

 

 

 

 

Hans@brockolie.nl